π.Φιλόθεος Φάρος εφ’όλης της ύλης

Για να γίνει κάτι γνωστό στο ευρύ κοινό πρέπει να ασχοληθούν τα ΜΜΕ, διαφορετικά…όχι…δεν μπορεί κανένας να ψαχτεί μόνος του…και τότε αρχίζει αυτός ο υγιής καθαρτήριος Δημόσιος Διάλογος.
Καλό είναι αυτό γιατί δείχνει ότι προχωράμε σαν κοινωνία..με πισωγυρίσματα?..με πισωγυρίσματα..σαν σπιράλ που ανεβαίνει στον χώρο και στο χρόνο προσομοιάζοντας την κίνηση της γής, κάνοντας αέναους ανοδικούς κύκλους?..σαν σπιράλ..παίρνουμε ότι μας δίνεται 🙂
Γενικά επειδή έχει παίξει πολύ το σύμφωνο συμβίωσης των γκέι τελευταία μετά το θάνατο του Χατζησάββα όπως αντίστοιχα το AIDS έγινε γνωστό στην Ελλάδα όταν αρρώστησε ο Billy Bo (παλιός σχεδιαστής μόδας) θα παραθέσω μια συνέντευξη του π.Φιλόθεου Φάρου, λάβρου όπως πάντα, από το Κ. της καθημερινής όπως συνοψίζεται στο κουτί της Πανδώρας.
Πραγματικά αυτός ο άνθρωπος είναι Φάρος κυριολεκτικά και μεταφορικά μέσα στο θρησκευτικό μεσαίωνα που προτάσσετε από μια μεριά του κλήρου.
http://www.koutipandoras.gr/article/13875/patir-filotheos-faros-emeis-oi-papades-ehoyme-polles-neyroseis-shetika-me-ton-erotismo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s